Vaaleanpunainen meikki on täällä taas

hyviä neuvoja meikkiin

Vaaleanpunainen silmämeikki voi olla yksi haastavimmista väreistä meikkaamista aloitteleville. Vaaleanpunainen silmämeikki voi kuitenkin tuoda hauskan ja kirkkaan lämmön mihin tahansa meikkiin. Valitettavasti monet eivät osaa käyttää vaaleanpunaista silmämeikkiä kovinkaan hyvin.

Kun useimmat ajattelevat vaaleanpunaista silmämeikkiä, he ajattelevat kirkkaita sävyjä kuten fuksiaa ja vilkkuvaa magentaa. Vaaleanpunaisen ei kuitenkaan tarvitse olla vain kirkas. Se voi olla myös neutraalimpi, jolloin se lämmittää ihoa näyttämättä liian räikeältä. Viime aikoina vaaleanpunaisen luomivärin ja rajauksen yleistyminen on lisääntynyt tasaisesti, ja yllättävänä käänteenä vaikutus on monen mielestä ollutkin puhtaasti tyylikäs eikä lainkaan sairaalloinen. Nyt on hyvä lukea hyviä neuvoja meikkiin ja pysyä pinkissä vallankumouksessa mukana.

Kontrastia tummempien ja kirkkaiden sävyjen kanssa

Kontrasti on avainasemassa, kun valitset täydellisen varjostussävyn haluamasi ilmeen luomiseksi. Mitä enemmän varjon sävy on kontrastissa ihonvärisi kanssa, sitä intensiivisempi lopullinen meikki on. Jos olet blondi ja haluat luonnollisen ilmeen, pehmeä pastellin vaaleanpunainen näyttää luonnolliselta. Kun ihon sävy on tummempi, valitsemasi sävyn tulisi tummentua, jotta luonnollinen ulkonäkö säilyy.

Jos käytät vaaleanpunaista luomiväriä luodaksesi pehmeämmän vaaleanpunaisen silmämeikin ilmeen, yhdistele tätä sävyä esimerkiksi tummempien tai kirkkaampien sävyjen kanssa. Hopea, kulta ja musta toimivat vaaleanpunaisen silmämeikin kanssa yhdessä, jolloin ne tasapainottavat ilmeen voimakkuutta. Himmeä tai helmiäismainen vaaleanpunainen silmämeikki on jokseenkin metallinhohtoinen ja kiiltäväkin. Ainutlaatuinen, lasimainen viimeistely voi luoda pehmeämmän, tasaisemman ja vähemmän intensiivisen ilmeen.

On totta, että vaaleanpunainen eyeliner on vaikea tehdä meikkiin. Tärkein syy sen vaikeuteen on se, että vaaleanpunaisen meikin laittaminen lähelle silmien reunoja voi saada sinut näyttämään siltä, kuin kärsisit silmätulehduksesta. Kun käytät vaaleanpunaista luomiväriä, käytä tummempaa luomiväriä (kuten harmaata, ruskeaa tai mustaa) vesirajassa ja silmäluomen sisäreunassa. Näin kun teet, ei silmäluomi ei näytä labrarottaparkojen silmiltä. Valitse myös kirkkaan- tai tummanpunainen eyeliner vaaleanpunaisen sijasta. Näin eyeliner ei sulaudu ihoon, eikä se myöskään saa samalla aikaan sairasta vaikutelmaa.

Tummempaa lisäämällä silmämeikkisi ja silmäsi väliin voit estää, ettei ihosi näytä laikukkaalta tai värittyneeltä. Jos käytät vaaleanpunaista luomiväriä, yritä levittää sen alle paksu viiva mustaa nestemäistä eyelineria. Häivytä tummaa lyijykynää vielä alaripsirajan alle. Tummien rajausten liittäminen silmän ympärille vaaleanpunaisen silmämeikin kanssa yhdessä voi auttaa silmiäsi erottumaan kunnolla.

Vaikka vaaleanpunainen saattaa vaikuttaa vain lämpimältä väriltä, on kuitenkin tosiseikka se, että sitä on olemassa lämpimiä ja viileitä sävyjä. On tärkeää määrittää, mikä vaaleanpunaisen sävy sopii parhaiten ihosi sävyyn ja ihonväriisi.

Jos et osaa valita vaaleanpunaisen sävyä, kokeile useampaa

Jos haluat selvittää, kannattaako sinun käyttää lämpimän vai viileän sävyistä vaaleanpunaista silmämeikkiä, on tähän helppo ratkaisu: kokeile molempia. Yleissääntönä voidaan sanoa, että sinisilmäisten kannattaa käyttää viileän sävyistä meikkiä. Se on sävyltään violettia. Ruskea – tai vihersilmäisten kannattaa käyttää lämpimän sävyistä meikkiä, jonka tunnistaa punaisesta tai oranssista sävystä. Oikea sävy riippuu kuitenkin ihonväristäsi ja hiusväristäsi. Siksi kokeiluja kannattaa tehdä useampia, ennen kuin löydät täydellisen vaaleanpunaisen silmämeikin.

Vaaleanpunaista luomiväriä ei tarvitse kartella ennakkoasenteiden vuoksi. Kun kokeilet sitä, huomaat todennäköisesti pitäväsi sen ominaisuudesta, jolla se kirkastaa ihoasi ja tuo mukavan ja pirteän väriläiskän meikkiisi.

Jos haluat kokeilla vaaleanpunaisia sävyjä, mutta olet hieman ujon puoleinen, kannattaa leikkiä hohtavilla, vaaleanpunaisilla sävyillä. Jos taas pidät rohkeista luomiväreistä, mutta et aivan heti osta vaaleanpunaista sellaiseksi, voit tehdä ohuen kerroksen hohtavaa vaaleanpunaista, kerrosta hohtavaa vaaleanpunaista sinisen, turkoosin, violetin tai oranssin luomivärin päälle, jolla saat kaksivärisen efektin aikaan.

Nyt on puhuttu vain lähinnä silmämeikeistä, mutta poskipunaa kannattaa levittää hellä kerros poskipäiden yläosaan. SItä sitten häivytetään ylöspäin kohti ohimoita, jotta saat luonnollisesti kohotetun vaikutelman.